gugalnica za dva logo

Življenje med mandarinami

21,00 

Knjiga Življenje med mandarinami je druga knjiga iz zbirke Gugalnica za dva. Je oranžna knjiga in predstavlja spolno čakro, ki je ravno tako druga in oranžna čakra v telesu.

Življenje med mandarinami: Ilustrirana poučna zgodba, ki bo razširila krila vaše ustvarjalnosti!

 

Ste pripravljeni na nepozabno pustolovščino med mandarinami v slikoviti dolini reke Neretve? “Življenje med mandarinami” je knjiga, ki bo pritegnila mlade mamice, očete, stare starše in prijatelje ter jih navdušila s svojo romantično šolsko zgodbo.

Glavni junaki te zgodbe sta ribici činklji Katarina in Perica, ki živita v čudoviti dolini reke Neretve, kjer prebiva bogati živalski svet. Skozi branje boste odkrili še več sreče, veselja, ustvarjalnosti in notranjega zadovoljstva. Ta zgodba bo spodbudila pozitiven odnos do ustvarjanja, učenja ter vam dala obilo idej in spodbudila bogato domišljijo.

Ob branju te zgodbe boste krepili samozavest ter se naučili sprejemati druge takšne, kot so. Med rokavi reke Neretve se boste poglabljali v vznemirljivi svet živalskih prijateljev in se navdušili nad slikovitimi ilustracijami, ki vas bodo popeljale v barvitost prelepe narave s sončnim zahodom. Z okroglimi mandarinami se boste lahko ogledali v zrcalu in pohvalili sami sebe.

“Življenje med mandarinami” vam ponuja tudi uporabne trike za lažje učenje števil do deset ter pomnjenje zaporedij. Skozi poučno zgodbo boste spoznali tudi orodje nevrolingvističnega programiranja, ki vam bo pomagalo premagati občutke manjvrednosti ter postaviti sebe v samo središče.

Ta knjiga enostavno kliče, da bi jo prebirali še in še. Je idealno darilo za vse, ki si želijo obogatiti svoje življenje s pozitivnim odnosom do ustvarjalnosti ter notranjega zadovoljstva ali pa to želijo svojim najdražjim.

Ta knjiga bo navdušila vse generacije in odprla vrata k bogatemu svetu idej, domišljije ter samozavesti. Skupaj z ribicama Katarino in Perico boste odkrili, kako vam lahko mandarine prinesejo veliko več kot le sladek okus!

 

Odlomek iz zgodbe

»Joj, joj,« je rekla Katarina. »Kaj govoriš Perica!? Ali si res nisi nikoli čisto nič zapomnil v šoli?« Perica je pomislil in rekel: »Ja, no, sem. Učitelj me je naučil, kako si lahko zapomnim številke. In zapomnil sem si jih. Zelo hitro sem se jih naučil, veš!« Perica se je spomnil, kako si je hitro vtisnil v spomin vse slikice, v katerih so se skrivale številke. Podzavestno se je nasmehnil.

Druge lastnosti knjige

Format knjige: A4
Platnice: trde
Št. strani: 42
Število daril: 2

Scroll to Top