gugalnica za dva logo

Poišči svojo zvezdico

21,00 

Knjiga Poišči svojo zvezdico je tretja knjiga iz zbirke Gugalnica za dva. Je rumena knjiga in predstavlja čakro solarni pleksus.

Poišči svojo zvezdico: Ilustrirana poučna zgodba, ki bo razsvetlila moč vsakega posameznika!

 

Pridružite se deklici Mojci in otrokom iz skupine Zvezdice v čudovitem vrtcu Mavrica, kjer se odvija rumena zgodba. “Poišči svojo zvezdico” je knjiga, ki bo vzbudila sočutje in moč osebnosti pri mladih bralcih, predvsem poslušanja, nastopanja in medsebojne podpore.

Glavni junaki te navdihujoče zgodbe so otroci iz skupine Zvezdice, ki se pogovarjajo o poklicih. Skozi njihovo pripovedovanje bodo otroci spoznali poklice, predvsem pa prepoznali bolezen demenco, ki je prisotna že v mnogih družinah. Ta knjiga bo opomnik, da so cilji dosegljivi in da vsak nosi v sebi moč za uresničitev svojih sanj.

Ob branju te knjige se boste povezali z deklico Mojco, vzgojiteljicama Ano in Vero ter drugimi otroki v vrtcu Mavrica. Skupaj boste spoznali pomembnost lastne vrednosti in odkrivali skrite talente ter potenciale. Na koncu zgodbe vam vzgojiteljici prebereta pesmico in postavita tri ključna vprašanja, ki bodo vsem bralcem v pomoč pri odkrivanju lastnih pogledov na življenje in srčno delo ter motivaciji za samorazvoj. Knjiga bo pritegnila vse, ki želijo spodbuditi empatijo in srčen osebnostni razvoj mladih bralcev.

Ne zamudite priložnosti, da si zagotovite svoj izvod knjige “Poišči svojo zvezdico”. Z branjem boste osvetlili svojo notranjo zvezdico ter se podali na pot samospoznanja in raziskovanja, ki vas bo navdušila ter odkrila čustva na način, ki bo v spominu vse življenje.

 

Odlomek iz zgodbe

 V skupinici Zvezdic je mirnost prekinilo hihitanje, smejanje in dobra volja. Vzgojiteljica Vera je vprašala: »Kaj pa se smejite? Še začeli nismo. No, kaj vas je danes nasmejalo?« Vsi otroci so na glas rekli, da jih je najbolj nasmejal Niko. »Zakaj?« je vprašala vzgojiteljica Ana. In Zvezdice so v en glas odgovorile: »Ker bo direktor s kravato. In ker bo dal delavcem plačo, da bodo lahko popravljali avto pri Marku.« Male Zvezdice so ponovno v smehu zaploskale tudi Niku.

Druge lastnosti knjige

Format: A4
Platnice: trde
Št. strani: 44
Število daril: 2

Scroll to Top