gugalnica za dva logo

Ustvarjalke Gugalnice za dva

Ksenija Bažon pisateljica

Avtorica, ki od osnovnošolskih dni rada piše. Čar pisanja je obudila, ko sta hčerki odrasli in odšli vsaka svojo pot. Takrat se je predala osebnostni rasti in pomoči vsem, ki ne zmorejo sami “preskočiti ovire”, ki so se pojavile v življenju. Pri delu uporablja NLP (nevrolingvistično programiranje) orodja in tehnike in tudi bioenergijo. Zbirka Gugalnica za dva je njen prvi večji literarni projekt, piše pa tudi kratke zgodbe in je soavtorica knjige, v kateri je približala šok ob spoznanju vseh bolezni staršev in težave, skrbi, strah in napor nege, kar občuti vsak, ki neguje onemoglo osebo.

ksenija bažon

Tea Bažon ilustratorka

Tea je umetnica na mnogih področjih. Že od malih nog rada riše, z leti pa je svoje umetniško znanje preusmerila v grafično oblikovanje in izris logotipov, ki jih ustvarja pod imenom ToBeThea. Del svojega poslanstva je našla tudi v branju tarot kart, preko katerih pomaga ljudem pogledati na določeno situacijo iz povsem nove perspektive in jih na tak način preusmeriti k rešitvi in lepšemu življenju. Od nekdaj išče pravi smisel življenja in se veliko izobražuje tudi na tem področju. Ustvarila si je svoj pogled na svet, ki ga rada deli z drugimi preko dnevnih tarot napovedi. Dnevnim napovedim lahko sledite na Facebooku.

tea bažon

Ines Bažon web designer

Ines je diplomirana kineziologinja, ki predstavlja tehnični del naše ekipe. Poznavanje mišic in anatomije telesa jo je usmerilo v protibolečinske masaže hrbta, sprostitvene masaže telesa in energijsko zdravljenje, ki jih izvaja v Inchi Kinesio Dotik v Kopru. Kot naravoslovka je našla svoj del poslanstva tudi v postavljanju in urejanju spletnih strani ter glasbeni montaži meditacij. Zato je nepogrešljiv del ekipe, saj kot avtorica te spletne strani, skrbi, da ta funkcionira, predvsem pa sestavlja meditacije, ki so na voljo za nakup v spletni trgovini.

Sandra Boršič lektorica

Sandra, naša nečakinja in sestrična je magistrica slovenistike, lektorica in odlična voditeljica različnih prireditev. Z ljubeznijo do slovenskega jezika in njegove besede ter besedišča je poprijela tudi za naše kratke zgodbe. Z zavzetostjo poskrbi, da so vejice na pravem mestu in da je tudi vse slovnično kot mora biti. Skupaj sva že našli dve napakici v rdeči knjigi knjigi, vendar to ni njena napaka.

Scroll to Top