gugalnica za dva logo

O zbirki Gugalnica za dva

bravina ljubezen reši piccolino notranjost
O gugalnici za dva

Kaj sploh pomeni Gugalnica za dva?

Gugalnica za dva lahko predstavlja mamo ali starša in otroka. Nudi mu podporo, ga spremlja skozi življenje. 
 

Lahko predstavlja tudi podjetnika ali posameznika, ki potrebuje podporo, motivacijo ter veter v jadra pri doseganju osebnih in poslovnih ciljev. Gugalnica se guga gor-dol, podobno kot je naše življenje dinamično in polno izzivov.

knjige za otroke
o gugalnici za dva

7 knjig 7 čaker

Zbirka “Gugalnica za dva” vsebuje 7 knjig, ki so barvno in energijsko usklajene s čakrami. Vsaka knjiga v zbirki ponuja edinstveno in bogato podporo za osebnostno rast ter pozitivno miselno usmerjenost. Skozi te knjige boste okrepili samozavest, samozaupanje ter odkrili svoj pravi potencial. Osma knjiga pa bo preplet vseh sedmih.

Vsaka knjiga v zbirki predstavlja dragoceno orodje za gradnjo vašega ” notranjega otroka”. Prav tako lahko z večkratnim branjem izboljšate kakovost vašega življenja. Ponuja vam roko, s katero si lahko sami pomagate pri gradnji svoje osebnosti ter pri doseganju svojih ciljev.

Zbirka “Gugalnica za dva” je čudovito darilo za različne priložnosti. S takim darilom ne podarite samo knjig, temveč predvsem svoj dober namen in iskreno željo, da se obdarjencu zgodi vse dobro.

knjige o čakrah
o gugalnici za dva

Kdo pa so ustvarjalke zbirke?

Glavni ustvarjalki knjig sta mama in hči – povezani v celoto.

Avtorica knjig je mama, Ksenija Bažon, ki z različnimi tehnikami in orodji nevrolingvističnega programiranja zapiše poučne zgodbe.

Ilustratorka knjig je pa hči, Tea Bažon, vsestranska umetnica in grafična oblikovalka.

Obe se ukvarjata z energijskim področjem in energijami, ampak vsaka na svoj način.

Scroll to Top