O Gugalnici za dva

Zbirka Gugalnica za dva je zbirka osmih knjig, ki energijsko in barvno izhajajo iz čaker, naših energijskih centrov. Z vsakim energijskim centrom nas povežejo preko poučne zgodbe, ki poudarja tiste značilnosti, ki jih moramo okrepiti za naše življenje v ravnovesju. Naša želja je, da v vsakem bralcu zbudi kreativnost in neskončno domišljijo, ki nas privede do obilja v nas samih. Da vsak bralec začuti prijaznost besede in likov, njihovo ljubezen in lepoto. In sprejme sporočilo, ki ga vsaka zgodba nosi. Ta sporočila pa so temelj rasti slehernega posameznika: biti srečen, samozavesten, optimističen, ljubeč, komunikativen, prijazen, vztrajen…
Ravno zaradi tega je zbirka primerna za otroke in odrasle. In knjigo bo vsak večkrat prijel v roke ter jo prebral. Sama ga bo poklicala, ko bo potreboval podporo posameznega energijskega centra.
Hkrati so knjige krajevno umeščene v kraje, ki jih preko zgodbe spoznamo in si jih želimo obiskati. Vsaka knjiga ima obrazložene tudi 4 pojme iz knjige, eden od njih je ustrezen energijski center.
Že dolgo iščete tako knjigo? Čestitamo. Pravkar ste prišli do sedmih takih knjig, za katere verjamemo, da bodo spreminjale vaše počutje in da boste pogostokrat posegli na knjižno polico po knjigo prave barve.
Zbirka vsebuje:
– rdečo knjigo: Bravina ljubezen reši Piccolino,
– oranžno knjigo: Življenje med mandarinami (v izdaji),
– rumeno knjigo: Poišči svojo zvezdico,
– smaragdno zeleno knjigo: postavljanje ciljev, Urška Kragelj na reki Soči (v ilustriranju),
– modro knjigo: sreča, delfin, Koprski zaliv,
– indigo knjigo: dom, lastovka, Slovenija,,
– vijolično knjigo: povezanost, morska deklica, soline, sivka,
– mavrično knjigo: v kateri nas bodo učile osebne rasti vse glavne osebe posameznih knjig.

Zakaj Gugalnica za dva?

Gugalnica za dva je prevesna gugalnica, ki je pritrjena na sredini, na obeh koncih pa ima sedež. Ko se gugamo s prevesno gugalnico moramo na eni strani pritiskati s silo navzdol, da na drugi strani dvignemo breme. Ob pravilno razporejenem bremenu na obeh straneh, je gugalnica v ravnovesju. 
 
Tudi v naših življenjih si za naše optimalno zdravje prizadevamo vzdrževati telo v ravnovesju. Podano je takrat, kadar so vsi energijski centri odprti in pretočni. Usklajeno delovanje čaker lahko spodbudimo s prehrano, tako da uživamo hrano v določeni barvi. Lahko pa spodbudimo čakre z določenimi vajami.
Brava-notranjost

Želite celotno zbirko?

Celotno zbirko si lahko zagotovite po ugodnejši ceni z izpolnjeno naročilnico na spletni strani
www.kratke-zgodbe.com/narocilnica.

Shopping Cart