gugalnica za dva logo

Bravina ljubezen reši Piccolino

21,00 

Knjiga Bravina ljubezen reši Piccolino je prva knjiga iz zbirke Gugalnica za dva. Je rdeča knjiga in predstavlja korensko čakro.

Bravina ljubezen reši Piccolino: Ilustrirana poučna zgodba, ki vas bo prevzela!

 

Bodite del nove pustolovščine, ki je namenjena vsem mladim mamicam in očkom, starim staršem, predvsem pa njihovim malčkom! “Bravina ljubezen reši Piccolino” je knjiga, ki bo vašo domišljijo popeljala v sončno, z morjem obdano Istro, kjer se jeseni skoraj v vsaki hiši cedi “tekoče zlato”.

V središču zgodbe je 100 let stara oljka Brava, ki z vsako svojo vejico in listom izžareva modrost in moč. Pa kljub temu se bojuje s strahovi in negotovostjo, ker ob njej sadi gospodar mlado oljko Piccolino. Skozi njuno navdihujočo sobivanje boste odkrili, kako lahko ljubezen in podpora preobrazita tudi največje izzive.

Ilustracije vas bodo popeljale v čudovito okolje rdeče zemlje Istre. Prav tako se boste srečali z belim golobom. Spoznali boste zakaj je simbol miru. Ob branju pa si boste priznali, da čisto vsi potrebujemo kdaj podporo in medsebojno pomoč.

Ob prebiranju te poučne zgodbe boste odkrili močno povezavo z liki, ki se soočajo s preizkušnjami in krepijo svojo voljo ter notranjo moč. Ta zgodba vam bo pomagala spodbuditi pozitiven odnos do življenja, obilja in notranje moči ter vas obdala z občutkom varnosti, ne glede na okoliščine v katerih ste. Knjiga “Bravina ljubezen reši Piccolino” bo v vas spodbudila prepričanje, da lahko stojite čvrsto na svojih nogah, dvignila bo vašo samozavest ter okrepila pozitivno samopodobo. To je zgodba o vztrajnosti, ljubezni in moči, ki vas bo navdihnila, da verjamete vase in v svoje sposobnosti.

Knjiga je popolno darilo za vse mlade mamice, očije, stare starše, prave prijatelje, ki želijo podariti malčkom in tudi odraslim izjemno zgodbo, ki bo pustila nepozaben pečat na področju osebne rasti.

Pohitite in si zagotovite svoj izvod knjige “Bravina ljubezen reši Piccolino” ter dovolite, da vas prevzamejo čudovite ilustracije, srčna zgodba in močna življenjska sporočila, ki bo napolnila vaša srca!

 

Odlomek iz zgodbe

»Brava, zakaj pa jaz nimam cvetov?« je vprašala Piccolina. »Tako kot jeseni nisem imela plodov? Je kaj narobe z menoj?«

Brava se nasmeji. Spomni se belega goloba in pomisli: »Kako prav je imel moj beli golob. Kako prav! Kako je vedel!«

Mnenja o knjigi, dostopna na spletu

Aleksandra Pinterič: Bravina ljubezen reči Piccolino – BEREMO IN RAZVIJAMO OTROKOVE SUPERMOČI

 

Druge lastnosti knjige

Format knjige: A4
Platnice: trde
Št. strani: 44
Število daril: 2

Scroll to Top