Sale!

Življenje med mandarinami

18,00 

Oranžna knjiga, Življenje med mandarinami, simbolizira drugi energijski center, spolno čakro. Opisuje zgodbo dveh ribic, činkelj, ki predstavljata ljubezen in skrito spolnost, predvsem pa učenje in pomnjenje. Med besedami je predstavljen način lažjega pomnjenja, ki bo lahko marsikomu v pomoč.

Knjiga Življenje med mandarinami se dogaja v dolini reke Neretve, kjer je doma pisan živalski svet. Posebnost doline so ptiči, pa tudi redka sladkovodna riba činklja. Oranžna barva je večkrat poudarjena v opazovanju mandarin v vodni gladini in oranžnemu odsevu sonca ob sončnem zahodu. Zvečer se ob rečnih kanalih zbira živalski svet doline, med njimi tudi umetnik rumenokljuni labod, ki simbolizira kreativnost in učitelj krški sokol, ki simbolizira učenje. V zgodbi je čutiti zaljubljenost mladih ribic. Konec zgodbe nas spodbudi, da sami kreiramo razvoj njune ljubezni, saj nam pove, da imata vsako leto svoje ribice. Ribica Katarina pa svoje znanja predaja novim rodovom kot učiteljica. Zgodba nas uči, da se moramo imeti radi, to je prva ljubezen, ki jo moramo zares čutiti v sebi. Ribica Katarina je ribico Perico naučila, kako si zapomniti zaporedje besed, konkretno planetov po oddaljenosti od sonca. Sistem učenja je tako na voljo popolnoma vsakomur. V zgodbi je vpeta tudi nevrolingvistična tehnika “meta model”. Knjiga je posvečena vsem Katarinam. Zakaj Katarinam? Zaupamo v prihodnosti.  

Odlomek iz knjige:

“Začutila je poplesovanje mehurčkov. Dosti mehurčkov, ki so se nežno odbijali od njenega telesa. Obrnila se je in videla postavnega mladeniča. Oranžna rdečica je oblila njen obrazek. Hotela se je skriti. Vendar je sonce še premočno svetilo in osvetljevalo vsak kotiček v rečni strugi, zato ni našla ustreznega skrivališča. Zaplavala je k robu struge in upala, da bo mladenič odplaval naprej. Vendar ne, činkljin mladenič je opazil lepo Katarino.”

Knjiga ima 43 strani in je formata A4, s trdimi platnicami. Knjigi je priložen tudi označevalec strani s citatom: “Ljubiti se pomeni skrbeti zase.” (Louise Hay). Ob nakupu knjige Življenje med mandarinami prejmete tudi darilo: pobarvanka v PDF formatu z motivi mandarin in meditacijo za krepitev ljubezni do sebe in kreativnosti v .mp3 formatu (darili prevzamete v spletni trgovini s kodo, ki je zapisana na zadnji strani knjige).

Za naročilo celotne knjižne zbirke izpolnite naslednjo naročilnico.

Dimenzije 30,5 × 21,5 × 1 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Življenje med mandarinami”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart