Sale!

Poišči svojo zvezdico (prednaročilo)

18,00 

Poišči svojo zvezdico je iz zbirke Gugalnica za dva in opisuje zgodbo v vrtcu Mavrica in posebej prikupno skupino Zvezdice.

Knjiga opisuje zgodbo v vrtcu Mavrica. V skupini Zvezdice imajo lepe rumene stolčke in po zidovih rumene zvezdice, na katerih so napisana imena otrok v skupini. Vseh otrok je 23, njihovi vzgojiteljici za pa Ana in Vera.

V zgodbi se zvezdice pogovarjajo o poklicih. Le mala Mojca ne bo imela poklica, ker bo čuvala svojo nono. Nona je zbolela, se čudno obnaša, grdo govori in je ne pozna več. Zelo se je spremenila. Zgodba se je posebej dotaknila vzgojiteljice Vere, ki je spodbudila Mojco, da jim pove več kako pomaga mamici in noni. Na koncu so otroci pogledali proti nebu ali na steno z zvezdicami in poiskali svojo zvezdico. Tisto, ki jim pomaga odkrivati kdo so ali jim pomaga najti pot domov, najti vse, ki jih imajo radi. Odgovorili so na tri vprašanja, ki so primerna za slehernega človeka, ki si vzame čas za pregled dneva v izteku. In tako so s smehom zaključili njihovo učno uro.

Odlomek iz knjige:

“Vzgojiteljica Vera je objela Mojco. Dala ji je roko čez ramo in vsem je povedala: »Dragi otroci. To kar nam je Mojca opisala, je poklic. Poklic negovalke z velikim srcem. Poklic, ki ga veliko ljudi opravlja s srcem. Vsakdo, ki opravlja delo s srcem, je srečen človek. Ker opravlja to delo z veseljem, ker ga to delo veseli…”

Knjiga ima 43 strani in je formata A4, s trdimi platnicami. Knjigi je priložen tudi označevalec strani s citatom: “Ljubiti se pomeni skrbeti zase. Louise Hay”.Ob nakupu knjige Življenje med mandarinami prejmete tudi darilo: pobarvanka v PDF formatu z motivi mandarin ter meditacija za krepitev ljubezni do sebe in kreativnosti v .mp3 formatu (darili prevzamete v spletni trgovini s kodo, ki je zapisana na zadnji strani knjige).

Za naročilo celotne knjižne zbirke izpolnite naslednjo naročilnico.

Dimenzije 30,5 × 21,5 × 1 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poišči svojo zvezdico (prednaročilo)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart