Sale!

Bravina ljubezen reši Piccolino

18,00 

Rdeča knjiga, Bravina ljubezen reši Piccolino, simbolizira prvi energijski center, korensko čakro. Opisuje zgodbo med staro in mlado oljko, v kateri skupaj premagujeta ovire v svojem življenju in si tako krepita samozavest ter samopodobo.

Knjiga Bravina ljubezen reši Piccolino se dogaja na polotoku Istri, v predelu, kjer je rdeča zemlja, ki slovi po izjemni kakovosti oljčnega olja. Zgodba iz življenja 100 let stare oljke Brave in mlade oljkice Piccoline, ki jo je gospodar Josip posadil poleg stare oljke. Staro oljko so obšle skrbi, da jo bo gospodar posekal. V njeni krošnji je postal beli golob, ki je pomiril Bravo. V zameno mu je oljka podarila oljčno vejico in postal je “golob miru”. Oljki se v vseh letnih časih borita za preživetje, črpata energijo za pokončno rast iz zemlje, si pomagata premagovati ovire, krepiti samozavest, pozitivno samopodobo in voljo do življenja. Tako Bravina ljubezen obvaruje mlado Piccolino in jo nauči lepote življenja.

Odlomek iz knjige:

“Veš, Piccolina. Vsi smo bili enkrat majhni in mladi. Neizkušeni, nemočni. Vendar smo s svojo voljo in vztrajnostjo, pomočjo naših gospodarjev, kot je Josip, zrasli v velika drevesa. Tudi jaz sem imela drobno debelce, šibke korenine in redko krošnjo. Ki ni cvetela in ni obrodila.”

 

Knjiga je na voljo tudi v istrskem (višnjanskem) dialektu:

“Znaš, Piccolina. Svi smo nikad bili mići i mladi. Prez pameti, prez force. Ma s čuda voje i ki nam je pomoga naš gospodar Josip, naresle smo u velike ulike. I ja san imala mićo deblo, slabe žile i ritke grane. Bez rožic i bez ulik.”

 

Knjiga ima 43 strani in je formata A4, s trdimi platnicami. Knjigi je priložen tudi označevalec strani s citatom: “Takoj, ko zaupaš vase, znaš živeti”.Ob nakupu knjige Bravina ljubezen reši Piccolino prejmete tudi darilo: pobarvanka v PDF formatu z motivi dreves in morja ter meditacija za krepitev samozavesti in pozitivne podobe v .mp3 formatu (darili prevzamete v spletni trgovini s kodo, ki je zapisana na zadnji strani knjige).

Za naročilo celotne knjižne zbirke izpolnite naslednjo naročilnico.

Dimenzije 30,5 × 21,5 × 1 cm

Mnenja

 1. Mateja

  Neprecenljivo poslanstvo zapisane besede – sonce, zemlja, temelj, toplina, srčnost. Na vsaki strani sem začutila bogato simboliko. Čvrste korenine, ki dajejo sadove v kasnejšem življenju, moč nesebičnega duha, ne glede na črne oblake v življenju nezaupanja, dvomov in žalosti, vedno posveti tisti žarek upanja (beli golob). Le s svojo srčnostjo iskreno delimo svoje poslanstvo in talente, ki so bili dani v koreninah. Ogledalo naše srčnosti in dobrih del vidim v toplih očeh Josipa in njegovih besedah. Vsakdo nosi v sebi nekaj dobrega ,za kar je lahko dnevno hvaležen. Knjiga je dragoceno darilo sebi (ali bližnjim) za sprostitev. Toplo priporočam za branje.

 2. Tina

  Priporočam v branje, super knjiga.
  Če bi radi otroku ali sebi v besedi in sliki razložili kako je življenju za vse potreben čas, volja in vztrajnost, za piko na i pa še ljubezen. Do vsega kar se v življenju lotevaš, je potrebna strast, da obrodi sadove.

 3. Manja

  Ko te pa nekaj takega pričaka v nabiralniku, pa ne moreš biti bolj hvaležen.
  Hvala Ksenija Bažon, ustvarila si prečudovito knjigo.
  Priporočam vsem… Ker je sporočilo knjige za vsakega.

 4. Nik

  Knjiga se mi je zdela zelo zabavna in lepa. Naučiš se, da moraš držati skupaj. Priporočil bi jo vsem, ki so nesramni do ljudi. (Nik, 10 let)

 5. Andreja

  Zame je ta knjiga ena izmed tistih,ki jo bom zagotovo večkrat vzela v roke ter prebrala tako sebi kot otrokom. Knjiga prinaša polno sporočil, ki jih lahko preneseš tudi na otroke.
  Zelo so me navdušile tudi slike, kakšne lepe barve in poslikava. S pomočjo slik si zlahka v domišljiji predstavljaš, kaj se skriva za koncem travnika.
  Knjigo bi priporočala vsem, tako mlajšim kot starejšim.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart