Pogosta vprašanja

Želite naročiti zbirko ali knjigo pa imate dodatna vprašanja? Je knjiga že pri vas doma in želite še brezplačna darila? 

Zbrali smo najpogostejša vprašanja na katera smo odgovorili. Če pa vašega vprašanja med njimi ni, vas vabim, da ga pošljete na info@kratke-zgodbe.com.

SPLOŠNO O ZBIRKI IN KNJIGAH GUGALNICE ZA DVA

Za kakšno starost so primerne knjige zbirke Gugalnica za dva?
Nihče ni premlad ali prestar za knjige iz zbirke Gugalnica za dva. Zgodbe so zanimive in poučne tako za otroke, odrasle ali starejše. 

Ali imajo knjige trde ali mehke platnice?
Vse knjige zbirke Gugalnica za dva imajo trde platnice in 150 g liste.

Želim osebno posvetilo. Mi ga lahko avtorica napiše?
Seveda. Vsaki knjigi lahko avtorica napiše osebno posvetilo na prvo stran knjige. 

Je možno knjigo kupiti tudi v drugih jezikih?
Seveda. Knjige zbirke Gugalnice za dva se pripravljajo v različnih jezikih in oblikah. Ko bo izbrana knjiga na voljo tudi v drugem jeziku, bo objavljena v spletni trgovini in po emailu prijavljenih.

 

NAROČILO ZBIRKE IN KNJIG GUGALNICE ZA DVA

Kaj naj naredim, če so se pri nakupu knjige ali pošiljanju naročilnice pojavile težave?
Trudimo se, da ob pojavu težav na spletni strani urgiramo takoj, a vendarle lahko naletite na kakšno napako. V takih primerih nas lahko pokličete na 040 626 992 ali pa pišete na info@kratke-zgodbe.com. Potrudili se bomo, da bo težava čim prej odpravljena in nakup knjige oziroma naročilo zbirke ponovno omogočen.

Knjigo želim podariti. Ali lahko knjigo pošljete kar obdarovancu na dom?
Seveda. V spletni trgovini izberite knjigo, ki jo želite podariti. Na blagajni imate dve možnosti za dostavo. V prvi del vpišite svoje podatke, v drugi del (Dostava na drug naslov) pa vnesite podatke obdarovanca. Obdarovanec bo paket prejel brez odkupnine in razvidne vrednosti, vi pa boste pred tem prejeli račun in ga poravnali.

Hm, nisem dobil/a nobenega potrditvenega emaila. Je šlo kaj narobe?
Po uspešno oddanem naročilu v spletni trgovini oziroma oddani naročilnici za celotno zbirko dobite na vneseni email potrditveno sporočilo. Če ga niste prejeli, preverite še neželeno pošto v svojem nabiralniku. Če ste še vedno v dvomih nam to sporočite na info@kratke-zgodbe.com. Tako bomo lahko preverili status naročila.

Ali lahko prekličem naročilo?
V kolikor boste svoj preklic sporočili do konca dne, v katerem ste oddali naročilo, je preklic mogoč s preprostim sporočilom na info@kratke-zgodbe.com.

 

PLAČILO IN DOSTAVA ZBIRKE IN KNJIG GUGALNICE ZA DVA

Kako lahko oddano naročilo plačam?
V spletni trgovini lahko izbirate med 3 načini plačila – plačilo ob prevzemu z gotovino (dostavljavcu Pošte Slovenije ali pri osebnem prevzemu v Kopru), plačilo s kartico preko spleta ali pa z nakazilom na TRR. 

Kakšen je strošek dostave?
Strošek dostave znaša 4,50 €. Osebni prevzem v Kopru je brezplačen (lokacija po dogovoru).

Kako dolgo traja, da dobim knjigo?
Po uspešno opravljenem naročilu in plačilu, bo izbrana knjiga oddana na pošto v roku 1 do 3 dni. Če knjiga trenutno ni na zlogi, bo to razvidno že v spletni trgovini.

 

DODATKI H KNJIGAM GUGALNICE ZA DVA

Knjigo smo že kupili, nimamo pa še daril. Kako jih dobimo?
Na zadnji strani vsake knjige so navodila za prevzem brezplačnih daril, ki so bila narejena v povezavi z zgodbo kupljene knjige. V internetni brskalnik vnesite spletni naslov, ki je zapisan na zadnji strani knjige, prepišite geslo (velike in male črke so pomembne) in preusmerjeni boste na stran z darili. Sledite navodilom in prevzemite svoje brezplačne datoteke.

Shopping Cart